Välkommen till

www.ordbyte.se

Home / Copy & Projektledning / COPY, SKRIBENT OCH/ELLER PROJEKTLEDNING

COPY, SKRIBENT OCH/ELLER PROJEKTLEDNING

Söker du en copy och skribent som är lika hemma i digitala medier som print, så har du hittat rätt. Idag är jag framför allt kommunikationsansvarig på Svenskmärkning, men Ordbyte är fortfarande aktivt. När det gäller text kan jag exempelvis hjälpa ditt företag med informationstexter, artiklar och intervjuer för din webbplats, kundtidning, annons, trycksak eller sociala medier. Jag har förståelse för din affär och kan skriva enkelt och begripligt om komplexa ämnen.

Skriva begripligt även när det är komplicerat
B2B är min bas, även om jag under de senaste 15 åren övergått till en inspirerande blandning, där konsumenten är i fokus. Men framför allt skriver jag för människor. Vid det här laget har jag skrivit om allt från IT, företagsrekonstruktioner och fastigheter till konferensanläggningar, tandvård och quinoa.

Ordbyte är aktivt, men har lägre aktivitet för nuvarande. Idag har jag en anställning på Svenskmärkning som kommunikationsansvarig för den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige – webb, sociala medier, events, pressmeddelanden och allt annat som hör kommunikation till – men tar gärna extra uppdrag. Allt har sin utmaning. Det gillar jag.

Ladda ditt budskap med önskade värden och rätt ton
Det räcker inte att få budskapet att gå fram, det ska gå in också. Vi är snabba med att bedöma och värdera en person utifrån de ord som används. På samma sätt bedömer vi varumärken, företag, organisationer och tjänster. Därför är det viktigt att välja ton och ord med omsorg. När orden ger positiv igenkänning, tid och sammanhang är till din fördel och välviljan stor, är det enkelt att förstå och förstås. Ibland är det förstås knepigare än så.

Med andra ord – välj dina ord med omsorg. Och låt mig hjälpa dig.

Lämna ett svar

To get the latest update of me and my works

>> <<